Algirdo g. 29, Vilnius. I–V 9 - 18 val., VI 10 – 15 val.
 

Pasiūlymai ir nuolaidos

 

Pirkite iš karto

 

Kokybės garantija

X
X
< Grįžti

Neturite prekių krepšelyje

Subtotal: 0,00 €

Privatumo politika

Privatumo politika

ĮVADAS

UAB „Leonas ir ko“ rūpinasi Jūsų privatumu ir saugo Jūsų asmens duomenis ir juos tvarko

patikimu, teisėtu būdu. Ši privatumo politika taikoma Jūsų asmens duomenims, kuriuos tvarko UAB „Leonas ir ko“, įmonės kodas 125397265, Didlaukio g. 58-46, LT-08238 Vilnius (toliau – „Mes“ atitinkamu linksniu).

Nauji asmens duomenų apsaugos reikalavimai

Nuo 2018 m. gegužės 25 d. Lietuvoje, kaip ir visoje Europos Sąjungoje (ES), bus tiesiogiai taikomas ES Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR), kurio tikslas – užtikrinti tvirtus bei vieningus asmens duomenų apsaugos standartus. Mes atsakingai ruošiamės BDAR taikymui ir itin rūpestingai elgiamės su mums patikėtais jūsų asmens duomenimis. Siekiame ir toliau išlikti jūsų patikimu partneriu, todėl prašome jūsų peržiūrėti nurodytas sąlygas bei patvirtinti arba atsisakyti patvirtinti jūsų sutikimą dėl duomenų tvarkymo žemiau nurodytu tikslu.

Jūsų sutikimas

Spausdami „Sutinku“, jūs patvirtinsite savo sutikimą gauti UAB „Leonas ir ko“ prekių ir paslaugų pasiūlymus ir leisti teirautis jūsų nuomonės apie šias prekes ir paslaugas SMS, telefonu, el. paštu ir per socialinius tinkus. Šiuo tikslu tvarkysime asmens duomenis, įskaitant vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitus duomenis išvardintus saraše esančiame žemiau tekste.

Sutikimo valdymas

Savo sutikimą galėsite lengvai valdyti ir bet kada atšaukti mūsų puslapyje, paskambinę telefonu:

+370 660 05555, arba parašę elektroninį laišką adresu: info@telesfera.lt.

JŪSŲ SUTIKIMAS SU ŠIA PRIVATUMO POLITIKA

Perduodami Mums savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis. Jei nepritariate politikos taisyklėms, prašom neteikti savo asmens duomenų tvarkyti.

MŪSŲ TVARKOMA INFORMACIJA APIE JUS

Šioje Privatumo politikoje terminas „asmens duomenys“ reiškia informaciją arba jos fragmentus, susijusius su Jumis arba tokia informacija, pagal kurią būtų galima tiesiogiai arba netiesiogiai Jus identifikuoti.

Mes galime tvarkyti asmens duomenis apie Jus iš skirtingų šaltinių, įskaitant asmens duomenų tvarkymą:

- tiesiogiai iš Jūsų;

-kai Jūs lankotės Mūsų svetainėje www.telesfera.lt (internete)

-iš kitų šaltinių.

Sąvokos

Asmens duomenys – bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pasinaudojant atitinkamais duomenimis.
Klientas – bet koks asmuo, kuris užsisako, perka ar naudojasi mūsų įmonės paslaugomis.
Nuasmeninti duomenys – informacija, kuri nebėra susijusi su fiziniu asmeniu, nes iš asmens duomenų rinkinio buvo pašalinti visi elementai, leidžiantys nustatyti asmens tapatybę.
Paslaugos – bet kokie tiek elektroniniu, tiek neelektroniniu būdu UAB „Leonas ir ko“ siūlomi produktai ir (ar) paslaugos.

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME TIESIOGIAI IŠ JŪSŲ

Mes galime tvarkyti asmens duomenis, gautus iš Jūsų tiesiogiai, kai Jūs teikiate Mums asmens duomenis, darydami užsakymus mūsų elektroninėje parduotuvėje arba užsisakydami naujienlaiškius, kad gautumėte informaciją, siuntinius, arba paslaugą, dalyvautumėte apklausoje arba tyrime, paliktumėte komentarą, užduotumėte klausimą, susisiektumėte su Mumis, prašytumėte priimti dirbti, pateiktumėte skundą arba kitais tikslais. Prašom turėti omenyje, kad netvarkysime asmens duomenų apie Jus, jei savo noru nepateiksite šios informacijos.

Duomenys, kuriuos Mes galėtume tvarkyti, gavę tiesiogiai iš Jūsų:


• vardas, pavardė;
• pašto adresas;
• el. pašto adresas;
• telefono numeris;
• slaptažodžiai;
• pirkimo istorija;
• amžius;
• gimimo data;
• Jūsų nuotrauka;
• profesija ir darbo patirtis;
• įgytas išsilavinimas;
• kalbiniai įgūdžiai;
• lytis.

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME JUMS LANKANTIS SVETAINĖJE (SLAPUKAI)

Mes naudojame slapukus (angl. cookies) ir panašias technologijas - nedideles tekstinės informacijos daleles, kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos Jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie mūsų svetainių naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek svetainę, tiek Jūsų aptarnavimą, kad galėtumėmė teikti reklamą socialiniuose tinkluose Facebook, Instagram ir Google.

Funkcinių slapukų naudojimui ir paslaugų teikimui

Slapukai yra labai svarbūs mūsų interneto svetainės ir elektroninių paslaugų veikimui, ir jie užtikrina sklandžią naudojimosi jomis patirtį vartotojui. Pavyzdžiui, jei vartotojas to pageidauja, jam nereikia kiekvieną kartą jungiantis įvesti savo vardo, pavardės, slaptažodžio ar kitų duomenų.


Paslaugų plėtrai. Stebėdami slapukų naudojimą, galime gerinti mūsų interneto svetainės ir elektroninių paslaugų veikimą. Mes gauname informaciją, pavyzdžiui, apie tai, kurios mūsų interneto svetainės dalys yra populiariausios, prie kurių interneto svetainių vartotojai jungiasi iš mūsų svetainės, iš kurių interneto svetainių jie jungiasi prie mūsų svetainės ir kiek laiko vartotojai praleidžia mūsų svetainėje.
Naudojimo analizei. Mes naudojame slapukus statistinių duomenų apie mūsų interneto svetainėse apsilankiusių vartotojų skaičių ir naudojimąsi elektroninėmis paslaugomis kaupimui ir reklamos efektyvumo įvertinimui. Mes galime rinkti informaciją, pavyzdžiui, iš rinkodaros tikslais siunčiamų el. laiškų ir naujienlaiškių, siekdami išsiaiškinti, ar el. laiškai buvo atidaryti ir ar jie paskatino vartotojus atlikti kokius nors veiksmus, pavyzdžiui, ar vartotojas paspaudė el. laiške pateiktą nuorodą į mūsų interneto svetainę.


Tiksliniam rinkodaros orientavimui. Naudodami slapukus mes taip pat galime rinkti informaciją tam, kad teiktume tam tikrai naršyklei skirtą reklamą ar turinį, sukuriant skirtingas tikslines grupes.

Jūs galite kontroliuoti ir / ar ištrinti slapukus. Atkreipiame dėmesį, kad tokiu atveju lankantis mūsų svetainėje kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti. Išsamesnė informacija pateikia adresu: AllAboutCookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.

Kaip saugome Jūsų duomenis?

Jūsų asmens duomenų saugumo užtikrinimas yra mums labai svarbus.

Jūsų asmens duomenims tvarkyti UAB „Leonas ir ko“ įgyvendino atitinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones, kurios padeda apsaugoti asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo

Telesfera“ interneto svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į trečiųjų šalių interneto svetaines, produktus ir paslaugas, taip pat socialinių tinklų plėtinius (pvz., socialinio tinklo „Facebook“ papildinius, Instagram ir kt.). Trečiųjų šalių paslaugoms ar taikomosioms programoms, pateikiamoms „Telesfera“ interneto svetainėje, taikoma atitinkamos trečiosios šalies privatumo pranešimas. Mes raginame Jus susipažinti su tokių trečiųjų šalių taikoma privatumo apsaugos praktika.

Jei duomenis apie save pateikėte „Facebook“ pagalba, suprantame, jog sutinkate, kad pateiktu kontaktiniu telefonu ir el. paštu galime Jums pateikti UAB „Leonas ir ko“ paslaugų pasiūlymus. Pakeisti savo nuomonę (nesutikti) tel.: +370 660 05555.

KAIP MES NAUDOJAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS:

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:
• Jūsų paraiškoms ir pareiškimams tvarkyti;
• paslaugoms teikti;
• atsakyti į Jūsų klausimus arba komentarus;
• pardavimui skatinti, loterijoms arba konkursams rengti;

klientų lojalumui užtikrinti;

• Jūsų užsakytiems gaminiams arba pavyzdžiams siųsti;

informacijai Jums siųsti;
• mūsų svetainės, prekių bei paslaugų naudojimui įvertinti ir Jūsų paieškos bei pirkimo įpročiams suprasti;
• rekomenduoti Jums prekių;
• analitiniams ir rinkos tyrimams atlikti;
• mūsų reklamų efektyvumo analizei;
• elgesio internete analizei;
• kad galėtume užkirsti kelią arba atskleisti sukčiavimą ar kitus nusikaltimus ir (arba) patikrinti Jūsų tapatybę.

Mes galime papildyti Jūsų pateiktus asmens duomenis kita Mūsų turima informacija.

RINKODAROS PRANEŠIMAI

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime Jums siųsti paštu, el. paštu arba SMS informaciją apie gaminius, paslaugas, specialius pasiūlymus, akcijas ir kitą informaciją, kurią laikome Jus dominančia, remdamiesi Jūsų anksčiau atliktais pirkiniais ir pateikta informacija.

 

JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Mes imamės tam tikrų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių, norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, prieigos, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų. Svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių žiniatinklio svetaines. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių žiniatinklio svetainių ar jų turinio. Kai Jūs išeinate iš Mūsų žiniatinklio svetainės, Mes negalime būti atsakingi už bet kokios Jūsų pateiktos informacijos apsaugą ir privatumą. Jūs turite elgtis atsargiai ir atidžiai perskaityti lankomos svetainės privatumo politiką.

Kaip ilgai saugome Jūsų duomenis?

Mes saugome Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose yra nustatytas ilgesnis duomenų saugojimas.
Mes siekiame nesaugoti pasenusios arba nereikalingos informacijos ir užtikrinti, kad asmens duomenys ir kita informacija apie klientus būtų nuolat atnaujinta ir teisinga.

Kaip sužinoti apie šio pranešimo pakeitimus?

Plečiantis veiklai ir paslaugoms, mums gali prireikti atnaujinti šį privatumo pranešimą. Dėl šios priežasties mes rekomenduojame Jums periodiškai apsilankyti mūsų interneto svetainėje, kurioje visada rasite naujausią šio privatumo pranešimo versiją.

Jei atliksime esminius šio pranešimo pakeitimus, mes apie tai iš anksto informuosime paskelbdami pranešimą mūsų interneto svetainėje.

TEISĖS IR MŪSŲ KONTAKTINĖ INFORMACIJA

Prašom nedelsiant susisiekti su Mumis, jeigu turite kokių nors klausimų, komentarų arba Jums ši Privatumo politika yra neaiški.
Jūs turite teisę pranešti Mums, jei:
• nenorite, kad ateityje su Jumis susisiektume;
• norite gauti Mūsų turimų Jūsų asmens duomenų kopiją;
• norite koreguoti arba atnaujinti Mūsų turimą informaciją apie Jus;
• norite pranešti apie kokius nors Privatumo politikos pažeidimus.

Pranešimus galite siųsti el. paštu: info@telesfera.lt, rašyti Mums adresu: Algirdo g. 29, LT-03219 Vilnius arba skambinti telefonu: 8 660 05555.